Can Rafael

Heerlijk villa met groteske privacy

 

Volledig vrij gelegen villa, tenmidden van een beschermd natuurgebied. Door deze ligging is er veel privacy, doch centraal tov van Ibiza Stad (20 minuten) en de stranden van bijvoorbeeld Playa De Compte en Cala Tarida. 

 

De villa is recent opgeleverd en is van een hoog afwerkingsinveau. De enorme tuin of beter gezegd landgoed, met wijds uitzicht op het omringende landschap, herbergt het mooie zwembad en vele zitjes om heerlijk te vertoeven zowel in en uit de zon. 

 

De living met zeer hoog plafond geeft direct toegang tot het buiten en is voorzien van een gezellige zit en een open haard; prettig voor de koudere maanden op Ibiza. Voor de warme maanden is er airconditong in de woonkamer en eveneens in de master bedroom.

Verder vinden we op de begane grond de moderne, frisse keuken, welke van alle gemakken is voorzien, een badlkamer en een wasruimte.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers met tweepersoonsbed en de tweede badkamer. Verder is er hier een niet afsluitbare entresol, waar een slaapbank staat voor een eventuele vijfde gast.

 

 

De villa is daarmee geschikt voor een verblijf van 4-5 personen.

Villa details

- maximaal 4 personen
- 2 slaapkamers
- 2 badkamers
- privé zwembad

Ligging

Prijs

vanaf € 2.400 per week
Periode Prijs per week
Mei € 2.400,-
Juni € 2.900,-
1 juli - 15 juli € 3.600,-
16 juli - 24 augustus € 4.500,-
25 augustus - 31 augustus € 3.600,-
September € 3.100,-
Oktober € 2.400,-

Terug naar villa overzicht