Can Luna

Mary go wild. Het betere Ibiza.

 

Deze moderne en zeer luxe villa ligt boven op een berg tussen Ibiza stad en San Jose in. U heeft een prachtig uitzicht op het zuiden van het eiland. Deze high-end villa biedt u alle mogelijke luxe, comfort en privacy.

 

De schitterende tuin heeft veel palmbomen, fruitbomen, olijfbomen, verschillende fonteinen (een met Koi karpers) en een echte petanque baan. Het 1200 m2 grote terras heeft een groot zwembad van 5x16 meter met ligbedden, een groot Thais ligbed, een buitendouche en een toilet. Er zijn verschillende zitjes (waaronder 2 eetgelegenheden met grote stenen tafels voor 14 personen) en er is een buitenkeuken met bbq voor de echte grillmeister. Ook is er een buitenlounge waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van het mooie uitzicht.

 

Het hoofdgebouw heeft 3 livings, een grote eettafel voor 14 personen en een grote moderne keuken voor een (semi-)professionele kok. Er is een openhaard en door de hele villa heeft u toegand tot wifi en kunt u gebruik maken van de Sonos HiFi. Voor kinderen is er een speelgedeelte, zowel in de woonkamer als in de tuin. Er is tevens een studeerkamer met een fax, printer en high speed internet, mocht u toch nog willen werken. 

 

Op de eerste verdieping bevindt zich een riante masterbedroom van 60 m2 met luxe badkamer van maarliefst 40 m2 en een eigen dakterras met zitjes en ligstoelen. Er zijn nog 2 riante slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed en en 1 met 3 eenpersoonsbedden, beiden met eigen luxe badkamer en toilet. 

 

Uw gasten kunt uw laten vertoeven in een van de 4 gastenverblijven, allen met een eigen thema, zijnde Afrikaans, Mediterraans, Arabisch en Thais. Elk gastenverblijf heeft een groot tweepersoonsbed, een zitje, een luxe badkamer en een klein terras met groots uitzicht. 

 

U heeft eigen personeel tot uw beschikking voor het huishouden en het tuinonderhoud. En, een privé chef is ook bij de prijs ingbegrepen.

 

Het terrein wordt afgesloten door een elektrische poort en de villa heeft een alarmsysteem.

 

Deze fantastische villa is geschikt voor 14 personen.

Periode Prijs per week
1/01/2017 - 31/05/2017 € 40.000,-
1/06/2017 - 15/10/2017 € 45.000,-
16/10/2017 - 31/12/2017 € 40.000,-

Terug naar villa overzicht