Finca Ibiza

 

Finca Ibiza

 

Finca Ibiza: echt genieten

Een vakantie dient in de eerste plaats om even uit te blazen van alle stress die thuis op u wacht. Een break van het werk, van alle beslommeringen en gewoon proberen genieten van een unieke bestemming. Wat past er dan ook beter bij een dergelijke beschrijving dan een authentieke finca? Een finca is oorspronkelijk gewoon een perceel dat bebouwd is. Vandaag de dag bedoelen we daar echter een landhuis in boerderijstijl mee dat een echte authentieke vibe afgeeft. De ideale locatie om even alles af te sluiten en de batterijen op te laden dus en een echte villa Ibiza!


Finca huren Ibiza 2 personen: lekker knus

Het moet één van de leukste zaken ter wereld zijn: samen op reis gaan met uw partner en genieten van elkaar en de omgeving. Dat is dan ook exact wat u kunt doen bij Ibiza villa De Luxe. Daarbij kunt u in uw finca genieten van alle luxe die u zich maar wenst. Hebt u speciale wensen? Als u deze kenbaar maakt zullen wij ervoor zorgen dat alles in orde is voor u zelfs maar aankomt. Tijdens uw verblijf speciale wensen? Dan zorgen onze medewerkers ter plaatse voor de nodige hulp. Daarbij is zo goed als alles dat u zich kunt bedenken mogelijk. Wenst u op een pleziertocht te gaan met een boot? Een fotograaf in te schakelen? Een auto te huren om alle verborgen plekjes van het eiland te ontdekken? Het kan allemaal en we hebben voor alles wel een goed adresje. 


Finca huren Ibiza 4 personen: met het gezin of wat vrienden

Er zijn heel wat redenen waarom u zou opteren voor een vakantiehuis Ibiza. Dat gaat van een welverdiende vakantie met het hele gezin tot een reis met wat vrienden of zelfs zakelijke overwegingen. Komt u met het hele gezin? Dan zijn er tal van finca’s die exact aan uw noden tegemoet komen. Daarbij hebt u de keuze tussen tal van mogelijkheden. Een finca aan het strand of met zicht op zee, een finca bij de bergen waar het lekker rustig is en nog tientallen andere specificaties. Wij bieden accommodaties aan over heel het eiland. Als u op zoek bent naar een feestje met wat vrienden valt het aan te raden een finca Ibiza in het zuiden te huren. Bent u eerder op zoek naar wat rust en mogelijkheden om met het gezin wat te doen? Dan ligt het noorden voor u open. Een finca huren Ibiza 4 personen is hoe dan ook altijd een voltreffer van formaat!


Finca huren Ibiza 2 personen: enkele suggesties

Gezellig met 2 een finca Ibiza gehuurd en nu op zoek naar leuke activiteiten? Dan zijn er zeker wel enkel aanraders die niet te missen vallen. Ibiza Stad is de hoofdstad van het eiland en een must see. Dit is ook de plek om te genieten van één van de vele visrestaurants. De grootste trekpleister is hoe dan ook het historische stadsgedeelte binnen de stadsmuren die uit de 16de eeuw stammen. Het kasteel van Almudaina en de kathedraal zijn ook zeker de moeite waard. Wenst u op reis wat cultuur op te snuiven? Dan is het Musea d’Art Contemporani een aanrader en ook de hippiemarkt Las Dalias is vast en zeker een belevenis. Op stap met het gezin? Dan zullen de kinderen helemaal wild zijn van Aguamar Ibiza wat het grootste waterpark van de Balearen is. U kunt overigens ook opteren voor een Ibiza appartement om altijd lekker dicht bij de actie te zitten. Ten slotte raden we een bezoekje richting Espalmador aan. Dit onbewoonde eilandje heeft de vibe en look van een echt Caraïbisch eiland en is een ervaring die niet te missen valt. 


Finca Ibiza: waar luxe thuis is

En toch, ondanks al dat moois is de grootste trekpleister van een reis richting Ibiza ongetwijfeld uw eigen finca. Wij hebben een jarenlange ervaring in het aanbieden van villa’s en woningen in het luxe segment en weten dan ook wat een echte topper is. Al onze finca’s bieden de ideale mix aan tussen esthetiek, locatie en service. Een service die overigens niet stopt vanaf het moment dat u geland bent. Dan begint ze pas! Hebt u een speciale vraag of een speciale nood regelen we dat in een handomdraai voor u. Gaande van een open lucht bioscoop tot een privé-kok tot zelfs een wedding planner. U kunt het zo gek niet bedenken of in Ibiza is het mogelijk. Dat is dan ook wat een finca huren Ibiza 4 personen zo’n beleving maakt. Nergens anders ter wereld kunt u ook dezelfde mix van natuur, een bruisend uitgaansleven, mogelijkheden voor de kinderen en echte luxe terugvinden. Een finca Ibiza huren is dan ook de eerste stap richting een reis die voor altijd in uw geheugen gegrift zal staan. 


Finca Ibiza: waarom Ibiza villa De Luxe? 

Ibiza villa De Luxe kan niet enkel buiten op een jarenlange ervaring in de sector: we zijn bovendien ook aangesloten bij de SGR. Zo bent u er zeker van dat u altijd veilig op reis kunt gaan. Daarnaast bieden wij volledige transparantie aan zodat u achteraf nooit voor nare verrassingen komt te staan en is onze service niet te evenaren. De lokale aanwezigheid gecombineerd met onze kennis van het eiland betekent dat u voor werkelijk alles bij ons terecht kan. U vraagt, wij draaien.